Boeketten

Goedkoop een boeket bezorgen in heel Nederland, koop dan een handgebonden boeket van verse bloemen.

Wilt u goedkoop een boeket bloemen laten bezorgen in heel Nederland dan is Flowerservice.nl uw online Fleurop bloemist. Wij maken namelijk de boeketten zelf in onze bloembinderij. Het door u gekozen boeket wordt daarna als cadeau verpakt en de volgende werkdag al geleverd door onze koeriersdienst.

Wij verkopen ronde, klassieke boeketten maar ook moderne bladboeketten, veldboeketten en plukboeketten.

Ronde boeketten:

Ronde boeketten zijn altijd korenschoof geschikt en alle bloemen zijn op gelijke hoogte afgesneden. Ook de bloemen die in een rond boeket verwerkt zijn worden gelijkmatig verdeeld in het boeket. Vaak zijn de bloemen in een rond boeket van een ongelijk aantal zoals 3 of 5 bloemen. Maar wel meerdere verschillende bloemen in een boeket. Deze ronde boeketten worden ook wel klassieke boeketten genoemd.

Veldboeketten:

In veldboeketten schikken wij de verschillende soorten bloemen als of ze zo uit een bloemenveld geplukt zijn. Je hebt veldboeketten in verschillende kleuren en bloemen. Tegenwoordig worden deze veldboeketten ook wel pluk boeketten genoemd. Je hoeft de bloemen niet op exact de gelijke hoogte af te snijden. Daarom staan veldboeketten vaak speels in een vass. Vooral veldboeketten van bonte kleuren zijn er populair. De meeste veldboeketten die u kunt bestellen in onze bloemenwinkel staan in de afdeling plukboeketten en Fleurop boeketten.

Moderne boeketten:

Moderne boeketten kenmerken zich door dat deze afgewerkt zijn met grote bladeren. Vaak worden voor deze boeketten 1 grote bloem gebruikt met andere bloemen er omheen. Daardoor zijn deze boeketten vaak compact. Het lastige is van deze moderne boeketten is dat als u ze schikt in een vaas het model er uit kan gaan. Laat u het touwtje of elastiekje om het moderne boeket zitten dan is dit geen probleem. U kunt dan toch de bloemen 1 voor 1 schuin aansnijden en dan het moderne boeket compleet in de vaas zetten. Bekijk en bestel onze moderne boeketten.

Al onze boeketten worden door onze bloemisten vakkundig gemaakt van verse bloemen die wij voor u bezorgen.

Alle boeketten, bloemen kunt u bestellen en laten bezorgen vanaf 15,00 euro. Wij zijn dus vaak goedkoper dan een collega online bloemist.

Als u voor 17.00 uur Nederlandse tijd bestelt wordt uw boeket, bloemen de volgende dag bezorgd. Geen levering op zondag, maandag en feestdagen.

Door seizoensinvloeden of beschikbaarheid van de bloemen kan het geleverde boeket, bloemen iets afwijken van de afbeelding.

Al onze foto’s van de bloemen, boeketten worden natuurgetrouw weergegeven.

Alle bedragen vermeld op deze pagina zijn exclusief 7,95 euro bezorgkosten per afleveradres

Toont alle 63 resultaten