Luxe boeketten

Koop en bestel een modern luxe boeket bij uw Fleurop bloemist.

Maak uw keuze uit een van onze moderne en luxe handgebonden boeketten en laat deze bezorgen door uw Fleurop bloemist.

Deze luxe moderne boeketten worden door onze bloemisten vakkundig gemaakt van verse bloemen en bezorgd op elk adres in Nederland.

Als u voor 17.00 uur Nederlandse tijd bestelt wordt uw boeket bloemen de volgende dag bezorgd. Geen levering op zondag en feestdagen.

Door seizoensinvloeden of beschikbaarheid van de bloemen kan het geleverde boeket iets afwijken van de afbeelding.
Al onze foto’s van de moderne bloemen, luxe boeketten worden natuurgetrouw weergegeven. De getoonde boeketten op de foto is de normale grootte.

Alle bedragen vermeld op deze pagina zijn exclusief 7,95 euro bezorgkosten per afleveradres.

Iemand bloemen bezorgen voor een verjaardag, bedankje of gewoon zomaar? Dat kan eenvoudig met uw Fleurop bloemist Flowerservice.nl. Bij ons kun je makkelijk prachtige bloemen bestellen. In ons assortiment heb je ruime keuze in allerlei soorten boeketten van klassiek tot modern. Maar ook planten, in verschillende maten van groene tot bloeiende planten en plantenarrangementen. Van goedkope rode rozen tot vrolijke, kleurrijke gerbera´s. Voor ieder wat wils, voor elke gelegenheid, mooie bloemen bezorgen.

Laat je luxe modern bloemetje bezorgen met een leuke kaart.

Alle bloemen worden direct vanuit onze bloemenwinkel aan de deur bezorgd met eventueel een leuke kaart. Deze bloemenkaart kunt u kiezen tijdens het bestellen. Wij vermelden dan de tekst op de kaart die u invuld.

Moderne bloemen en luxe boeketten bezorge bij Flowerservice.nl uw Fleurop bloemist

Toont alle 9 resultaten