Boeket Floor

Vanaf:  18,99

Dit prachtige boeket is werkelijk een lust voor het oog met haar delicate roze tinten en zomerse uitstraling. Met de dille en kamille als perfecte toevoeging, is dit boeket de ideale manier om een vleugje zonneschijn in huis te halen. Of het nu is om jouw eigen huis op te fleuren of om cadeau te geven aan een speciaal persoon, dit boeket zal zeker indruk maken.

De combinatie van de zachte rozenblaadjes en de geurige dille en kamille maken dit boeket tot een bijzondere en unieke creatie. De delicate en subtiele geuren zorgen voor een ontspannen sfeer en zorgen voor een zomerse uitstraling in huis. De frisse, heldere kleuren van het boeket brengen een gevoel van levendigheid en energie in de kamer, waardoor het perfect is voor elke gelegenheid.

En als extra bonus, worden deze prachtige bloemen vers van de kweker geleverd door jouw lokale bloemist. Zo weet je zeker dat je de beste kwaliteit bloemen krijgt en steun je tegelijkertijd jouw lokale ondernemers. Dus waar wacht je nog op? Haal dit mooie boeket in huis en geniet van de schoonheid van de zomer, het hele jaar door!

Dit product betreft een seizoenartikel en kan enkel geleverd worden binnen het seizoen.

Voeg hier een glazen vaas toe

None Glazen vaas (100% ECO glas) +€ 7,95