Tulpen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Tulpen Boeketten Bestellen en Bezorgen

Wilt u iemand blij verrassen met een mooi voorjaarsboeket van tulpen? Of bent u op zoek naar andere voorjaarsbloemen? Maak dan een keuze uit een van onze handgebonden voorjaarsboeketten of tulpenboeketten. Onze voorjaarsboeketten en tulpenboeketten worden door Topbloemen bloemisten vakkundig gemaakt van verse voorjaarsbloemen. Als u vóór 17.00 uur Nederlandse tijd bestelt, wordt uw boeket voorjaarsbloemen of tulpen de volgende dag al bezorgd. Let op: er wordt niet bezorgd op zondag, maandag en feestdagen. Door seizoensinvloeden of de beschikbaarheid van de voorjaarsbloemen kan het geleverde voorjaarsboeket afwijken van de afbeelding. Alle foto’s van onze voorjaarsbloemen en tulpenboeketten worden natuurgetrouw weergegeven. De vermelde bedragen op deze pagina zijn exclusief €5,95 bezorgkosten per afleveradres.

Tulpen Bezorgen

Het is weer tulpentijd! Van januari tot en met april zijn er weer volop tulpen beschikbaar. Speciaal voor deze periode hebben we een aantal boeketten samengesteld met tulpen, maar natuurlijk hebben we ook mono-boeketten met uitsluitend tulpen. Wees er snel bij, want voor je het weet is het seizoen alweer voorbij! Bestel je boeket vóór 14:00 uur, dan wordt deze vandaag nog persoonlijk bezorgd.

Waar Komt de Naam Vandaan?

Bijna iedereen denkt dat het een oer-Hollandse bloem is, maar eigenlijk is deze afkomstig uit Iran, Afghanistan en Kazachstan. De tulp is dan ook vernoemd naar de tulband. Oorspronkelijk heet de tulp namelijk “Tulipan”, wat tulband betekent.

Nederland en de Tulp

Zoals net al gezegd, komt de tulp oorspronkelijk niet uit Nederland. Dat neemt niet weg dat ‘onze’ tulpen ondertussen wereldberoemd zijn. Nederland is dan ook de wereldleider als het gaat om de export van tulpen en tulpenbollen. Jaarlijks wordt in de lente in de welbekende Keukenhof een prachtige expositie gemaakt van miljoenen tulpen. Het is zeker een aanrader om al deze mooie tulpen te gaan bewonderen.