Cadeaupakket Eid Mubarak Deluxe

 32,99

Wil jij iemand op deze bijzondere feestdag (Suikerfeest) voor moslims een Eid Mubarak wensen? Verras diegene met dit mooie pakket. Deze mooie Eid Mubarak cadeaudoos is gevuld met de volgende producten:

  • Heerlijke kruidenthee van Yalda Herbs. Een verrassende combinatie van de beste met de hand geplukte premium Perzische lente- en Ceylonthee, samengesteld uit geurige, hoogwaardige planten, waarbij geen essentiële oliën, kleurstoffen of andere toevoegingen zijn gebruikt. Saffraan, een van de belangrijkste ingrediënten met de wetenschappelijke naam Crocus Sativus, staat bekend als de ‘gouden specerij’ vanwege zijn gele kleur en hoge prijs.
  • Deze kaars heeft een Noord Afrikaans karakter en lijkt op de aardewerken stoofpotten die daar traditioneel gebruikt worden. Met zijn unieke design en uitstraling is deze kaars een echte eyecatcher. De kaars heeft een brandduur van ongeveer 3 uur. Wil je de kaars eenvoudig doven? Dan kun je simpelweg de deksel erop doen. Dit zorgt niet alleen voor een veilige manier van doven, maar geeft ook nog eens een extra decoratief effect aan de kaars.
  • De Discovery Classic Box(70G) bevat 6 iconische Neuhaus pralines in melk, pure en witte chocolade gevuld met praliné, ganache, gianduja en karamel. Een kleine elegante doos met onze gekoesterde klassieke Neuhaus pralines: Frédéric, Cœur Praliné, Cornet Fondant, Criollo 80%, Neuhaus Lait en Diamant. Deze stijlvol gepresenteerde doos is ideaal om cadeau te geven als zoete verrassing. Halal
  • Verpakt in een luxe Eid Mubarak cadeaudoos.