Geboorte Cadeaupakket 'Uit Logeren'

 64,99

Dit pakket is perfect samengesteld en zeer geschikt als kraamcadeau. Het pakket bevat de handige dingen om mee te nemen voor als je met de baby op pad gaat of als de baby gaat uit logeren.

Dit pakket bevat de volgende producten:

  • Met deze prachtige tas kom je nooit meer ruimte tekort en hij is ook nog eens hartstikke hip. You’ve got to love Embroidery! Dit lieve werkje op zachte muslin stof is helemaal terug van weggeweest. Het is zacht, lief en functioneel. De kleur van dit thema is biscuit en dit zie je terug in alle items.
  • Een etui is een multifunctioneel item die je als moeder voor van alles kunt gebruiken. Je kunt hem in je luiertas stoppen en crèmepjes en speentjes voor de baby in bewaren, maar ook accessoires als lepeltjes, luierzakjes en torentje voor kunstvoeding.
  • Deze rammelaar van zachte bouclé is makkelijk te pakken en vast te houden.
  • Deze slab is gemaakt van zachte muslin, wat gemakkelijk vocht opneemt en heeft aan de voorkant een lief embroidery werkje. De slab is een rond model en is afgewerkt met handige drukknoopjes zodat jij hem in een mum van tijd om en af kan doen. Zo blijven die mooie kleertjes helemaal vlek vrij!
  • Het pakket wordt mooi en luxe verpakt.