Wij zijn als bloemist lid van Fleurop Interflora

Flowerservice.nl is lid van Fleurop Interflora Nederland.

Waarom kiest u een Fleurop bloemist om bloemen te bestellen?

Fleurop is een bekend en vertrouwd merk in Nederland. Daarom is Flowerservice.nl ook aangesloten als Fleurop bloemist bij Fleurop Nederland.Dit zijn wij niet voor niets omdat ook wij vinden dat kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Wij maken gebruik van het Fleurop bloemisten netwerk waar ruim 700 bloemisten bij aangesloten zijn. Als u bloemen bestelt om te laten bezorgen dan schakelen wij onze collega Fleurop bloemist in die uw bestelling dan gaat maken en bezorgen. Daardoor kunnen wij uw boeket bloemen snel en de volgende dag al leveren.
Flowerservice.nl is ook Fleurop cadeaushop dealer en dat houdt in dat u ook cadeau artikelen kunt bestellen die ook bij Fleurop.nl verkrijgbaar zijn!Ook kunt in ons assortiment Fleurop boeketten, planten, rouwboeketten of bloemenabonnement bestellen en laten bezorgen. Deze geven wij dan door aan onze collega Fleurop bloemist in Nederland..

Tevens zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. De organisatie op het internet die de consument zekerheid en garantie geeft omtrent online aankopen. Flowerservice.nl is daarom op internet een betrouwbare Fleurop bloemist.

Betaalmethoden
U kunt bij ons betalen met iDeal, creditcard, PayPal, Afterpay. Bedrijven kunnen bestellen op rekening
Verzendkosten
De standaard verzend en handelingskosten zijn € 7,95 per bezorgadres.
Gegarandeerde kwaliteit !
Wij leveren uitsluitend kwaliteitsbloemen met minimaal 5 dagen garantie!
Uitstekende klantenservice
Wij staan 5 dagen per week voor u klaar Van maandag t/m zaterdag. Van 09.00 – 18.00 uur..

Pagina's

Producten