Planten bezorgen

Planten online bestellen en laten bezorgen?

Planten bestellen en laten bezorgen is een geweldige manier om groen in huis te halen zonder dat je de deur uit hoeft.
Maak uw keuze uit groene en bloeiende planten en bestel bij uw online Topbloemen bloemist. Als u voor 17.00 uur Nederlandse tijd bestelt wordt uw plant de volgende dag geleverd al geleverd in heel Nederland.

De populariteit van online winkelen is de afgelopen jaren enorm gegroeid, en de aankoop van planten online is daar geen uitzondering op. Het online bestellen en bezorgen van planten biedt veel voordelen en gemak voor u als consument of bedrijf. Verras de ontvanger met een mooie plant en laat deze bezorgen voor een verjaardag, nieuw huis, jubileum.

Wil je wat anders geven dan een mooi boeket bloemen? Kies dan voor een groene of bloeiende plant. Planten geven sfeer in huis of kantoor en zijn op dit moment erg populair. Een plant past in verschillende interieur stijlen, dus je gaat er ongetwijfeld iemand erg gelukkig mee maken. In het assortiment vind je planten die gemakkelijk te verzorgen zijn én er ook nog eens leuk uitzien.

Koop je een plant en laat je deze bezorgen door Flowerservice, dan wordt deze altijd bezorgd in een pot. Het kan wel voorkomen dat de pot afwijkt van de getoonde afbeelding. Afhankelijk van het assortiment potten van de bloemist wordt een bijpassende pot gekozen. Je wordt dus wel verrast, maar komt niet voor een verrassing te staan…
 
Door seizoensinvloeden of beschikbaarheid van getoonde Planten kan de geleverde plant afwijken of andere plant geleverd worden dan de afbeelding. Alle bedragen vermeld op deze pagina zijn exclusief 7,95 euro bezorgkosten per afleveradres.